Winkelmetamorfose

Gisteren kwam een kennis de winkel binnenlopen. "Ik wil je even zeggen dat de winkel er weer schitterend uitziet; het is een pareltje in dit dorp". Een mooier compliment kun je volgens mij voor je werk niet krijgen.

Het vernieuwen van de winkel doen we 2 keer per jaar. In het voorjaar en in het najaar. Dit jaar hebben we in de 2e week van september voor de 20ste keer een winkelmetamorfose gedaan. Oeps bestaan we bijna 10 jaar! De muren hebben we geschilderd in een warme lichte grijs, een blauw/groene kleur en een koriandergroen. 2 muurtjes behangen met papier van Designers Guild. Nieuwe gordijnen, vloerkleden, meubels, accessoires; het is weer kikken om alles uit te pakken wat we soms al een paar maanden geleden hebben besteld. Alles gaat door onze handen en krijgt een nieuwe plek. We maken de nieuwe trends zichtbaar. Heel veel werk, maar een inspirerende bezigheid.

Tijdens de open dag op de derde zondag in september ontvingen we onze klanten in een "nieuwe" winkel met een drankje en hapje. We zijn er weer trots op het resultaat. Naast onze normale openingstijden hebben we in 2016 nog 2 open dagen; zondag 16 oktober en 11 december. We nodigen je uit voor veel inspiratie.